Wat doet PZA

Hieronder staan enkele voorbeelden. U mag hier alles aan veranderen en toevoegen naar Uw wensen en situatie.   

Stel, uw kinderen wonen net iets te ver weg of misschien hebt u helemaal geen kinderen, dan moet u het hebben van de mensen om u heen, de mantelzorgers... En als u die mensen om u heen ook niet hebt... Juist, dan kan ik iets voor u betekenen!

We kunnen samen boodschappen doen: te voet of met mijn auto

We kunnen ook samen wandelen: lopend, met rolstol, rollator of juist eindje van huis, dat kan met mijn auto

Wilt u familie of vrienden bezoeken of gewoon een eindje rondrijden met mijn auto naar een gebied wat u leuk vindt, dat kan ook geregeld worden.

Hebt u een afspraak bij de dokter, tandarts  of in het ziekenhuis en kan niemand met u mee, dan belt u mij en ik kom u ophalen en breng u naderhand weer thuis.

Hebt u opvang of begeleiding nodig voor iemand bij u thuis (jong/oud/dementie/beperking), zodat u even tijd hebt voor uzelf, dan neem ik het van u over totdat u terug bent. Dit kan van1 uur tot een hele dag zijn. (Net wat u die dag ZELF wilt doen.) 

Bent u een beetje alleen en hebt u weinig aanspraak, bel me, dan kijken we hoe we dit in kunnen vullen. Misschien 1 of 2 middagen per week of in de 14 dagen dat ik langs kom om met u te rummikubben, kaarten of te wandelen, om gewoon te kletsen...

Of dat u uit het ziekenhuis komt en er is nog geen andere hulp geregeld. Dan kan ik ter overbrugging bij u komen om voor u te zorgen. Dit kan per half uur tot een hele dag zijn, maar ook een weekend of een paar dagen achter elkaar. U bepaalt dan op welke tijd(en) u de zorg wilt hebben...

Misschien hebt u wondzorg nodig of bent u (tijdelijk) aan bed verbonden, ook dan kunt u mij bellen. 

Hebt u intensieve zorg nodig of misschien terminale zorg, dan kan ik u hierbij ook veel steun bieden en zorg uit handen nemen. Denk bijv. aan wassen/aankleden en evt bedverschonen of eten klaarmaken en/of geven. Maar ook de nachtzorg kan ik voor u doen, zodat u in uw dag-/en nachtritme blijft en dat u overdag het bezoek kunt ontvangen en evt. klein moment van zorg uitvoert.

Deze inzet van uren, zijn allemaal bespreekbaar en uitvoerbaar!

 

 Op vele zaken inzetbaar, flexibele uren en naar Uw wensen!

Error: No articles to display